Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


No Time To Die
Aftenen byder på rød løber og fantastisk stemning. Det er muligt at tilkøbe en lækker tapas fra kl. 18, så du kan få hele galla-oplevelsen med! En gallapremiere betyder selvfølgelig smukke kjoler og jakkesæt, så puds skoene og find dit fineste tøj frem.
Gallapremiere
DOLBY ATMOS
No Time To Die

No Time To Die

Torsdag den 30. september sætter vi alle sejl og holder GALLAPREMIERE på den længe ventede 'NO TIME TO DIE'.

Aftenen byder på rød løber og fantastisk stemning - baren er naturligvis åben inden filmen, så kom tidligt og nyd lidt godt til ganen!

Det er også muligt at tilkøbe en lækker tapas fra kl. 18, så du kan få hele galla-oplevelsen med! Se menuen her: https://bit.ly/39h29Br

En gallapremiere betyder selvfølgelig smukke kjoler og jakkesæt, så puds skoene og find dit fineste tøj frem til denne specielle aften!

Filmen vises i vores CinemaXL sal, som er Jyllands største biografsal! Gallapremieren er den eneste visning den 30. sept.

Om filmen:
Bond har forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp.

Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

Dette er nummer 25 i rækken af officielle James Bond film.

Billetsalget er startet!